2008. október 10.

"Fogas" kérdések, álmatlan éjszakák és rendeződő szerelmi viszonyok

Néha úgy érzem sosem jön el az az idő, amikor a gyerekemnek kint lesz az összes tejfoga. Nem gondolkodom távlatokban, megelégszem egyelőre a tejfogakkal.
Szóval fogzunk még mindig/már megint. Nem is emlékszem mikor volt olyan éjszakánk amit teljesen átaludtunk volna. Újabban megint velünk alszik Pufiarc, felváltva ringatjuk és vígasztaljuk szegényt. Olyan az egész, mint valami véget nem érő éjjeli őrjárat.
3 nap tömény láz után remélem ma már jobban alszunk.
Kittyvel is lassan rendeződni látszik a szerelmi viszony. Ma például tökfesztiválon voltunk velük és semmi de semmi agresszív megnyilvánulás nem volt. Aztán betértünk egy cukrászdába és fitness napot tartva rengeteg sütit ettünk amit tömény fehér forró csokival öblítettük le.
Visszatérve a tökfesztiválra-kijut nekünk mostanában a fesztiválokból. Kezdtünk a bor és pezsgőfesztivállal a várban aztán rá kb. egy hétre Vecsésre mentünk káposztafesztiválra és ma a tökfesztivál.
Jópofa volt-egy ovi udvarán tartották. Volt zene, tánc, tökhintó, faragóverseny és este felvonulás töklámpásokkal.
A tánc, körjáték és mondóka már nagyon megy amióta járunk a Csiri-biri babatornára. Casper imádja és nekem is nagyon tetszik. Mostanában már próbálja velem énekelni a dalokat. A táncos koreográfia már nagyon megy.
Lenne még egy csomó írnivalóm, de most annyira fáradt vagyok, hogy inkább az ágyamra szavazok. Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!