2008. október 19.

Kittybaba szülinapja

Kitty most töltötte be második életévét és anyukája ebből az alkalomból bababulit is tartott.
Mivel Vivi velünk van a hétvégén, így ő is jött velünk. Szerintem ez volt a mi szerencsénk.
Kittyanyu isteni vacsorát csinált és szuper tortát rendelt. Én estére már elígérkeztem a barátnőimhez, így csak leszállítottam a kölyköket és Apa ment értük.
A múltkori nagy "Kittyriadalom"elmúlni látszott, ugyanis egy teljes hétig nem gyepálta a fiamat. Kivételesen csak őt nem , azonban mindenki mást válogatás nélkül.
Szóval megérkeztünk a buliba, ahol rögtön azzal indított, hogy beleharapott a szomszéd kislányba. Aztán a frissen tőlünk kapott Elmo babán volt némi vitája a fiammal de ezt sikerült döntetlenre kihozni egy Nefelejts Fifi baba segítségével.
Én nagyjából ennél a pontnál távoztam és Vivi gondjaira bíztam Pufifejet.
A többit már csak Vivi és Apa elmondásából tudom. A buli még javában tartott, amikor Apa odaért. A megharapott szomszéd kislány a második harapás után távozott. Egy másik kisfiúval is próbálkozott-maradandó nyomot hagyva az orrán. De a kissrácban emberére akadt, mert úgy 5 kilóval nehezebb volt Kittynél és megtorolta a sérelmet. Aztán ők is távoztak megelőzve a további harcot. Mikor már nem volt kit megharapni Apa úgy ítélte, jobb ha ők is hazajönnek.
Összességében jól sikerült a buli. Pufiarc teljesen kimerült estére.
Én eközben a barátnőimmel vacsoráztam. Végre jól kipletykáltuk magunkat. Apa hősiesen helytállt a gyerekekkel és kihasználta, hogy övé a kanapé. :) Valamikor éjfél körül én is hazakeveredtem.
Másnap Apáék babaúsztak én boltoztam. Sajna Apa vasárnap dolgozik és utána csak szerdán jön haza ( ha minden jól megy), mert most műtik a kezét. Úgyhogy sűrű hétnek nézünk elébe.